garn stickning

Glädjen att sticka

Glädjen att sticka är inte bara praktisk, utan också ett bra sätt att skapa unika, hjärtliga presenter. Stickning är också ett underbart sätt att träna mindfulness och slappna av, vilket också är nyckelkomponenter i denna konstform. Förmågan att skapa något från grunden är en verklig källa till personlig tillfredsställelse, och många stickare har tillgripit stickning som en form av terapi. Men stickning är inte bara terapeutiskt, det ger dig också tillfredsställelsen av att producera något själv.

Många tycker att glädjen med att sticka är terapeutisk och hantverket kan ha många hälsofördelar. En studie fann till och med att stickning hjälpte människor att övervinna sitt beroende. Ett antal personer som håller på att återhämta sig från alkoholism eller drogberoende fann att stickning var en meditativ praxis. För vissa människor är glädjen att sticka inte bara en hobby utan ett sätt att klara av depression och andra psykiska sjukdomar. Stickning kan till och med ha positiva fysiska fördelar.

Förutom lektioner erbjuder The Joy of Knitting projekthjälp. Om du köper garn från butiken hjälper en projektassistent dig att slutföra ditt stickprojekt. Avgiften för projekthjälp är 50 USD per timme om du köper garnet i butiken. För de som behöver hjälp med ett projekt blir kostnaden 75 USD. Du kan boka tid för projekthjälp i butiken från 9.00 till 10.00 på tisdag till fredag ​​eller från 17.00 till 19.00 på torsdag. När du bokar ett möte debiteras en avgift på $25 i förskott.

Även om många stickentusiaster har hittat en hobby som gör att de kan känna sig ensamma, kan det också vara terapeutiskt för många. Stickglädjen kan vara ett viktigt utlopp för kreativitet i en allt mer stressig värld. Stickning kan vara en ekonomisk aktivitet i utvecklingsländer, en meditativ praktik i stickgemenskaper på Internet eller ett etniskt motiv. Oavsett syfte är stickning ett roligt hantverk som kan föra samman människor runt om i världen. Den här boken är viktig läsning för alla som älskar att sticka.

En stickkurs ger ett terapeutiskt utlopp och en känsla av prestation för stickare. Till skillnad från ett datorspel kan stickning hjälpa människor som sitter fängslade. Stickning kan alla lära sig, och det kan ge utlopp för kreativ energi. Det finns otaliga resurser online som hjälper dig att lära dig grunderna i stickning. Det rekommenderas dock att du har minst grundläggande kunskaper i stickning. Det rekommenderas att köpa garn som är av en kraftig tjocklek, så att du kan undvika risken för skada eller stukning.

När Aalia upptäckte glädjen med att sticka började hon sticka hela tiden. Inte bara stickade hon när hon tittade på tv, utan också när hon åt eller sov. Hon tog till och med med sig sina stickprojekt till fester och hade en tendens att balansera sina stickor och vinglas på ena sidan. När hon gav sin gåva till värden var hon hoppfull att hennes vänner skulle erkänna hennes gåva, men James stod i hörnet och tittade på med dold nöje.